Rezervacije gradiva

Izposojeno gradivo, ki trenutno ni na voljo v naši knjižnici, lahko rezervirate po spletu preko storitve Moja knjižnica, z aplikacijo mCOBISS, osebno v knjižnici ali pa po telefonu na 01 893 13 20 ali 040 612 080 (oddelke za odrasle). O prispelem rezerviranem gradivu obveščamo po elektronski pošti (brezplačno) ali po telefonu (plačljivo – 0,50€ na obvestilo).

E-mail za naročanje in podaljševanje gradiva: narocilo.knjiznicakocevje@gmail.com (doplačilo 0,50 €).

Rezervirano gradivo vas čaka dva delovna dneva od dneva, ko smo vam poslali obvestilo, da vas gradivo čaka v knjižnici. V primeru neprevzetega rezerviranega gradiva se rezervacija briše, gradivo pa vrne na police oziroma izposodi naslednjemu članu v čakalni vrsti rezervacij. Strošek neprevzetega gradiva je 1,00 EUR na enoto gradiva. V primeru, da po rezervirano gradivo ne morete priti, nas o tem obvestite po telefonu.

Naročanje gradiva

Prosto gradivo, ki je trenutno na voljo v naših knjižnicah, lahko naročite po spletu preko storitve Moja knjižnica, z aplikacijo mCOBISS ali pa po telefonu na 01 893 13 20 ali 040 612 080 (odrasli). Naročeno gradivo lahko prevzamete v dveh delovnih dneh po izvedenem naročilu v knjižnici, kjer ste gradivo naročili. V primeru neprevzetega naročenega gradiva se naročilo briše, gradivo pa vrne na police oziroma izposodi naslednjemu članu v čakalni vrsti rezervacij. Strošek neprevzetega gradiva je 1,00 EUR na enoto gradiva. V primeru, da po naročeno gradivo ne morete priti, nas o tem obvestite po telefonu.