Knjižnica Kočevje vas v sodelovanju z Jezikovno zadrugo Soglasnik vabi na brezplačno jezikovno delavnico za odrasle Jezikovna čajanka.

Vsem nam se včasih zgodi, da kaj preberemo, pa ne razumemo čisto dobro, kaj smo pravzaprav prebrali in kako prebrane informacije naprej uporabiti. Na Jezikovni čajanki bomo v sproščenem pogovornem vzdušju spoznavali načine, ki vam bodo olajšali razumevanje besedil. Pa tudi strategije, s katerimi si boste prebrano bolj zapomnili. Skupaj bomo tako uspešno odgnali strah pred nerazumevanjem besedil in pridobili samozavest pri samostojnem spopadanju z besedili, ki so pogosto lahko trd oreh.

Jezikovna delavnica bo potekala prek spleta (prek aplikacije Zoom) v četrtek, 10. decembra, ob 17. uri in je namenjena prav vsem, ki bi želeli izboljšati svoje jezikovno znanje. Vodil jo bo izkušeni lektor in slovenist Marko Janša. Prijave zbiramo na info@soglasnik.si, podrobne informacije o poteku in načinu izvedbe pa vam bomo posredovali po prijavi. Število mest je omejeno. Prednost pri prijavi imajo člani naše knjižnice.     

Toplo povabljeni na pitje jezikovnega čaja z nami.

Projekt Jezikovna čajanka izvaja Jezikovna zadruga Soglasnik v sodelovanju s Knjižnico Kočevje s podporo Ministrstva za kulturo Republike Slovenije.